Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Të gjitha produktet

Pajisjet, Makinerite …

Pajisjet, Makineritë dhe Aksesorët.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Seria qeramike Lab C …

Seria qeramike Lab Crucible

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Euronda e10

E10 është autoklava e fundit Euronda Class B. Një pompë …

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

E8 autoclaves

E8 e drejtë, me performancë të lartë dhe të përballueshme …

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Tela me vija në rro …

Fleksibël, tela me dylli të lirë të tensionit në rul …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Modeli i Dyllit

Dylli i cilësisë së lartë për modelimin e kurorave dhe …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Modeli dhe shtypi dy …

Dylli me cilësi të lartë për modelimin e kurorave, urave …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Seria qeramike Honey …

Seria qeramike Honeycomb.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Oromed për pastrimi …

Larje me lëng pa larje të lëngshme me agjentë hidratues …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë