Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Të gjitha produktet

Seria artikulatore

Seria artikulatore

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Orolin perasept

Pluhur i koncentruar për dezinfektimin, sterilizimin e ftohtë dhe pastrimin …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Tavolina e vetme mek …

Tavolina e vetme mekanike 1m

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Orolin Burbath

Gati për t’u përdorur, zgjidhje pa aldehyd për dezinfektimin dhe …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Orolin burbath conta …

Tabaku thithës për dezinfektimin e zhytjes së instrumenteve rrotulluese.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

OROCLEAN Dosing pump

Pompë dozimi me prodhim 20 ml për 1 litër, 2 …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Oroclean splendid

Shtues pastrues detergjent për dezinfektimin e të gjitha llojeve të …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Oroclean my artisto

Sanitizer Dispenser është një sapun me prekje dhe dezinfektues me …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Oroclean latex dorez …

Doreza shumë të hollë, të papërpunuara dhe pa pluhur.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë