Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Të gjitha produktet

Aseptoprint liquid s …

Aseptoprint Liquid Soaking Tray për dezinfektimin e zhytjes së përshtypjeve …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Splints and Retainer …

Forcë të lartë, veshin produktet rezistente ndaj dhëmbëve për aplikime …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Orthodontic Model

Kosto-efektive pajisje vakum-formuar, në shtëpi.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

3d printer dental la …

Formulari 2 bën shtypjen industriale 3D të përballueshme për bizneset …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Fletë letre

Paketë praktike që përmban 6 kuti Monoart fleta letre (250pcs).

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Towel up

Monoart® Towel Up! peshqir të disponueshëm janë bërë nga celuloza …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Tabela e vetme për …

Tabela e vetme për rezervarin mekanik 1.2m

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Euronda Monoart Kit …

Kit praktik që përmban 5 produkte të ndryshme të disponueshme …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Bandana

I këndshëm dhe i rehatshëm për të veshur, kjo bandana …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë