Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Data: Gusht,2018

Modeli dhe shtypi dy …

Dylli me cilësi të lartë për modelimin e kurorave, urave dhe inlajeve. I përshtatshëm për teknikën e shtypit. Është e …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Seria qeramike Honey …

Seria qeramike Honeycomb.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Oromed për pastrimi …

Larje me lëng pa larje të lëngshme me agjentë hidratues me cilësi të lartë.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Seria artikulatore

Seria artikulatore

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Orolin perasept

Pluhur i koncentruar për dezinfektimin, sterilizimin e ftohtë dhe pastrimin e instrumenteve mjekësore dhe dentare.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Tavolina e vetme mek …

Tavolina e vetme mekanike 1m

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Orolin Burbath

Gati për t’u përdorur, zgjidhje pa aldehyd për dezinfektimin dhe pastrimin e instrumenteve rrotulluese mjekësore dhe dentare.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Orolin burbath conta …

Tabaku thithës për dezinfektimin e zhytjes së instrumenteve rrotulluese.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë