Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

3d printer dental lab Glasgow Scotland UK digital models

10 Gusht,2018 E pa kategorizuar

Formulari 2 bën shtypjen industriale 3D të përballueshme për bizneset dentare të të gjitha madhësive, duke mundësuar prodhim dixhital me kosto efektive dhe të përshtatur në masë të një gamë të gjerë të produkteve dentare.

Komenti juaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arkiva

Gusht 2018

Kategoritë

bausch

bilkim

bonart

cerkamed

ck

cranberry

dmg

E pa kategorizuar

interdent

lascod

meisinger

msdi

occ

owandy

parmax

seayang

spident

swan

tor

wp