Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Art E1

11 Gusht,2018 E pa kategorizuar

Zgjedhur nga shumë dentistë dhe veterinerë, Electron (ART-E1) Electrosurgery Unit është një pajisje e vetme e përdorur për prerjen dhe koagulimin.
Ajo ka 10 cilësime të nivelit të fuqisë dhe 3 mënyra operative të prera, Coag 1 dhe Coag 2.

Komenti juaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arkiva

Gusht 2018

Kategoritë

bausch

bilkim

bonart

cerkamed

ck

cranberry

dmg

E pa kategorizuar

interdent

lascod

meisinger

msdi

occ

owandy

parmax

seayang

spident

swan

tor

wp