Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Aseptoprint liquid soaking tray

10 Gusht,2018 E pa kategorizuar

Aseptoprint Liquid Soaking Tray për dezinfektimin e zhytjes së përshtypjeve dentare.

Komenti juaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arkiva

Gusht 2018

Kategoritë

E pa kategorizuar