Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Aspirator em19

10 Gusht,2018 E pa kategorizuar

Monoart® EM19 Evo këshilla universale për aspiratorët kirurgjikarë rekomandohet për procedurat për të rriturit. Gripat ergonomike, jo-shqip bëjnë punën më të lehtë për stafin, ndërsa forma lineare i mban ata të qetë dhe nxit higjienën dhe pastrimin më të mirë. Këshilla EM19 Evo japin rehati të jashtëzakonshme të pacientit falë formës së tyre të rrumbullakët. Ato mund të sterilizohen në autoklava deri në 134 ° C.

Komenti juaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arkiva

Gusht 2018

Kategoritë

bausch

bilkim

bonart

cerkamed

ck

cranberry

dmg

E pa kategorizuar

interdent

lascod

meisinger

msdi

occ

owandy

parmax

seayang

spident

swan

tor

wp