Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Kategoria: E pa kategorizuar

Torno me shpejtësi …

Torno me shpejtësi të lartë për prerjen e dhëmbëve.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Tabelë ordinance 1m

Tabelë ordinance 1m.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Tavoline e dyfishte …

Tavolinë e dyfishtë mekanike 1.8m.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Tabela e dyfishtë m …

Tabela e dyfishtë mekanike 1.6m.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Tabela mekanike klin …

Tabela mekanike klinike 1.4m.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Kompresues Alumini

Kompresues Alumini.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Copolla

Teknologjia me çelik inox për shtresë jo të deformueshme.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Art E1

Zgjedhur nga shumë dentistë dhe veterinerë, Electron (ART-E1) Electrosurgery Unit është një pajisje e vetme e përdorur për prerjen dhe …

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Starter kit

Kapëse çeliku e çelikut me profil çelësash me kapacitet prej 4 tabakave të aluminit standarde. Nëse rrotullohet me 90 °, …

11 Gusht,2018
Lexo më shumë