Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Kategoria: tor

Euronda Euroseal

Euronda ofron një gamë të gjerë makinash termoizoluese për të përmbushur nevojat e çdo praktike dentare. Nëse janë rrotulluese ose …

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Euronda Aquaosmo Apertura

Të gjitha autoklavët e klasës B dhe pajisjet e tjera të Euronda Pro System duhet të furnizohen me ujë demineralizuar …

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Ultraclean

Koncentrat bazë me bazë alkali për pastrimin e instrumenteve kirurgjikale dhe dentare.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Oromed Gel

Xhel i pastër hidroalkoholik me viskozitet të ulët për dezinfektim me dorë kirurgjikale dhe higjienike.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Gota plastike

Paketë praktike që përmban 1000 gota, në 6 ngjyra të ndryshme (200 lime, 200 jargavan, 150 portokalli, 150 jeshile, 150 …

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Orolin intra

Plotësisht virukidal, pezullim për dezinfektim, pastrim dhe lubrifikim të dorezave dentale, kundërkëndëshe dhe turbina.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Tabela e vetme mekanike 1.4m

Tabela e vetme mekanike 1.4m.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Tabela e vetme mekanike 1.2m

Tabela e vetme mekanike 1.2m.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Tabela e vetme mekanik 1.2m ana e sirtarit

Tabela e vetme mekanik 1.2m ana e sirtarit.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë