Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Euronda Aquaosmo Apertura

11 Gusht,2018 E pa kategorizuar

Të gjitha autoklavët e klasës B dhe pajisjet e tjera të Euronda Pro System duhet të furnizohen me ujë demineralizuar për funksionimin e tyre të saktë. Prandaj është me rëndësi jetike të miratohet një mjet efektiv për trajtimin e ujit: uji i pastër siguron performancë optimale dhe konsistente dhe zgjat jetën e makinave.

Komenti juaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arkiva

Gusht 2018

Kategoritë

bausch

bilkim

bonart

cerkamed

ck

cranberry

dmg

E pa kategorizuar

interdent

lascod

meisinger

msdi

occ

owandy

parmax

seayang

spident

swan

tor

wp