Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Euronda e10

11 Gusht,2018 E pa kategorizuar

E10 është autoklava e fundit Euronda Class B. Një pompë më e fuqishme me vakuum dhe një cikël optimizues të tharjes e bëjnë E10 sterilizuesin më të mirë që kryen Euronda ndonjëherë.

Komenti juaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arkiva

Gusht 2018

Kategoritë

bausch

bilkim

bonart

cerkamed

ck

cranberry

dmg

E pa kategorizuar

interdent

lascod

meisinger

msdi

occ

owandy

parmax

seayang

spident

swan

tor

wp