Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Euronda Euroseal

11 Gusht,2018 E pa kategorizuar

Euronda ofron një gamë të gjerë makinash termoizoluese për të përmbushur nevojat e çdo praktike dentare. Nëse janë rrotulluese ose manuale, të gjithë termosetuesit tanë karakterizohen nga një përdorim i thjeshtë dhe i gjithanshëm. Për më tepër, Euroseal® Valida dhe Euromatic® Plus lejojnë të vazhdojnë konceptet e validimit, lidhjes dhe gjurmimit të dashur për Euronda Pro System.

Komenti juaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arkiva

Gusht 2018

Kategoritë

bausch

bilkim

bonart

cerkamed

ck

cranberry

dmg

E pa kategorizuar

interdent

lascod

meisinger

msdi

occ

owandy

parmax

seayang

spident

swan

tor

wp