Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Event nga specialisti i ortodontisë- Dr. Firas Hamzeh

7 Gusht,2018 Trajnimet

Specialisti i ortodontisë, Dr. Firas Hamzeh, që ka njohuri të avancuara në zgjidhjet digjitale ortodontike, me datën 29.09.2018 do të jetë në Kosovë më saktësisht në HOTEL Gorenje në Veternik, Prishtinë Kosovë për eventin e madh rreth ortodontisë, të cilën e organizon Neki Dent. Temat që do i flet në evenet janë:
✔️ Mekanika Damon dhe koncepti i forcave të lehta
✔️ Disartikulimi dhe elastike e dritës së hershme kanë rëndësi trajtimin e pakktozimit të ndryshëm
✔️ Përzgjedhja e çiftit dhe vendosja e mbajtësve, rëndësia e harkut të buzëqeshjes në estetikën tonë.
✔️ Arkivimi i sekuencave, këshilla dhe truket, trajtimi i rasteve të vështira.
AGJENDA:
8.30 – 9.00 Regjistrimi
9.30-11.00 Ligjeratë
11.00-11.30 Pauzë
11.30-13.00 Ligjeratë
13.00-14.30 Drekë
14.30-16.00 Ligjeratë
16.00 Diskutim
Çmimi për event është 80€, çmim në të cilën përfshihen, kafe, ujë, dreka si dhe çertifikata e poentuar nga Oda e Stomatologëve të Kosovës.
Numri i pjesëmarrësve është i limituar!
Rezervimin e vendeve mund ta bëni tek Neki Dent.
Për më shumë informata  na kontaktoni në numrin e telefonit: 044 157 372 (Viber) ?

Komenti juaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arkiva

Gusht 2018

Kategoritë

bausch

bilkim

bonart

cerkamed

ck

cranberry

dmg

E pa kategorizuar

interdent

lascod

meisinger

msdi

occ

owandy

parmax

seayang

spident

swan

tor

wp