Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Starter kit

11 Gusht,2018 E pa kategorizuar

Kapëse çeliku e çelikut me profil çelësash me kapacitet prej 4 tabakave të aluminit standarde.
Nëse rrotullohet me 90 °, mund të mbajë 3 kaseta sterilizimi. 4 tabaka të përfshira.

Komenti juaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arkiva

Gusht 2018

Kategoritë

bausch

bilkim

bonart

cerkamed

ck

cranberry

dmg

E pa kategorizuar

interdent

lascod

meisinger

msdi

occ

owandy

parmax

seayang

spident

swan

tor

wp