Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Towel up

10 Gusht,2018 E pa kategorizuar

Monoart® Towel Up! peshqir të disponueshëm janë bërë nga celuloza të pastër e cila është shumë e përthithëse. Është embossed dhe lidhura me një film polietileni i papërshkueshëm nga uji. Falë paketimit inovativ me një sistem të hapur / mbyllje të mbyllur, peshqirët trajtohen një nga një dhe mbrohen nga pluhuri dhe ndotja, për higjienë maksimale dhe përdorim shumë praktik.

Komenti juaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arkiva

Gusht 2018

Kategoritë

bausch

bilkim

bonart

cerkamed

ck

cranberry

dmg

E pa kategorizuar

interdent

lascod

meisinger

msdi

occ

owandy

parmax

seayang

spident

swan

tor

wp