Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Të gjitha produktet

Maska e fytyrës Oro …

Maskat e fytyrës kirurgjikale të përshtatshme për përdorim të vetëm.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

OROCID Tabaka shumë …

Për dezinfektimin e zhytjes së instrumenteve mjekësore.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

OROCID Multisept

Përqendrimi i aldehidit dhe pa fenol për dezinfektimin dhe pastrimin …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Oro clean plus

Koncentrat shumë efektiv për dezinfektimin dhe pastrimin e njësive thithëse.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Orilin adapters

Adaptorët e shumtë sigurojnë pajtueshmëri të plotë.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Isorapid floor

Aldehyde dhe koncentrat pa fenol për dezinfektimin dhe pastrimin e …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Dentiro Wipes

Doreza plotësisht dezinfektuese virucidale për dezinfektim.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Asetoprint liquid

Aseptoprint Koncentrat të lëngshëm pa aldehid për dezinfektimin dhe pastrimin …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Aseptoprint spray

Gati për t’u përdorur, llak dezinfektues pa aldehyd.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë