Nekident
 • Orari: 09:00 - 17:00
  E Shtune dhe E diele - Mbyllur

 • E-mail:
  nekident.ks@gmail.com

 • Tel:
  044-157-372

Diplomat adept DA270

Dizajni ergonomik i njësive lejon që dentisti dhe ndihmësi të punojnë në mënyrë të qetë në një sjellje të natyrshme dhe u japin qasje të lehtë pacientit..

image01

ZC-S300

Kujdesi i përpiktë për pacientin, karrigia kryen lëvizje kompensuese horizontale kur mbështetja mbështet, niveli i kompensimit është 12cm, heq plotësisht gjendjen e sikletshme të pacientit, për të qenë më të rehatshme dhe të lehtë. Dizajni Triunity i kutisë së indeve, tabaka dhe mbajtësi i kupës mishëron konceptin e Ergonomisë: më shumë kujdes për pacientin.

image01

ZC-S400

Është zhvillimi më i ri, i mbushur me botën e sotme bota superexcellent dhe faktorë të avancuar; Ajo aglomeron kuptimin dhe njohurinë e deviserit, dizajni modern dhe cilësia e besueshme do ta bënte atë si një nga njësitë më të njohura dentare integrale në botë..

image01

Karrigë Pediatrike

Karrige Dinosaur .Kuti blu Sistemi qendror i thithjes .Tabaka instrument peshk.Tabaka e asistuar e ndërtuar (në formë të peshkut) .Cuspidor i ndërtuar (tipi i qeshur mollë) .Zorra e dorës me shpejtësi të lartë Guarnicë me shpejtësi të vogël me dorë .Dritë veprimi me lule të lehta .Një bllok për karikaturat shfaqet .Gjilpërë me 3 mënyra Furnizimi me ujë automatik .Furnizimi me ujë të pastruar .Shikues i madh X-film Pedale multifunksionale e këmbës .Stol i stomatologjisë

image01

ZC-S700

Njësia dentare integrale ZC-S700 është projektuar në mënyrë ergonomike dhe moderne. Është elegante dhe me kujdes të madh për detajet.

image01
service-1

Brendet

Në partneritet me mbi 30 brende të ndryshme botërore

service-2

Ordinanca

Pajisje,instrumente dhe materiale për ordinanca stomatologjike

serviwow bounceInLeftce-3

Laboratore

Pajisje,instrumente dhe materiale për laboratorë dentarë

service-4

Trajnime

Trajnime të avancuara të stomatologjisë dhe teknikës dentare

Nekident

50 +

Partnerët

Nekident

1500 +

Artikujt

Nekident

500 +

Konsumatorët

Rreth Nesh

N.T Neki Dent është një kompani serioze që u themelua në vitin 2004. Ne operojmë në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar, për shitje me shumicë dhe pakicë të paisjeve, produkteve medicinale dhe stomatologjike. Me punën tonë të palodhshme, ne kemi arritur partneritet me disa nga kompanitë më prestigjioze botërore gjë që na ka bërë njërën ndër firmat më të mira në vend dhe më gjerë. Përmes produkteve tona, ne dëshirojmë që të ofrojmë lehtësi për klientët, duke siguruar kualitet dhe cilësi për pacientët e tyre. Gjithashtu ne ofrojmë trajnime cilësore dhe të avancuara për përdorimin dhe praktikat më të reja të produkteve dhe paisjeve stomatologjike.

Produktet e fundit

Euronda Euroseal
Data: 11 Gusht,2018

Euronda ofron një gamë të gjerë makinash termoizoluese për të përmbushur nevojat e çdo praktike dentare. Nëse janë rrotulluese ose …

Euronda Aquaosmo Apertura
Data: 11 Gusht,2018

Të gjitha autoklavët e klasës B dhe pajisjet e tjera të Euronda Pro System duhet të furnizohen me ujë demineralizuar …

Shërbimet

 • Paisje dentare

  Ofrojmë paisjet më të reja dentare për klientët tanë.

 • Shitje me shumicë

  Ofrojmë shitje me shumicë të produkteve të ndryshme medicinale dhe stomatologjike.

 • Shitje me pakicë

  Ofrojmë shitje me pakicë të produkteve të ndryshme medicinale dhe stomatologjike.

 • Servisim

  Bëjmë servisimin e pajisjeve medicinale dhe stomatologjike

 • Trajnime

  Ofrojmë trajnime cilësore dhe të avancuara për përdorimin dhe praktikat më të reja të produkteve dhe paisjeve stomatologjike.

Produktet

Kompletoni ordinancën tuaj me paisje dhe ndahuni të kënaqur me shërbimin.

Kontakti

Na KontaktoniPartnerët