Parallax Image

Rreth Neki Dent

N.T Neki Dent është një kompani serioze që u themelua në vitin 2004. Ne operojmë në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar, për shitje me shumicë dhe pakicë të paisjeve, produkteve medicinale dhe stomatologjike. Me punën tonë të palodhshme, ne kemi arritur partneritet me disa nga kompanitë më prestigjioze botërore gjë që na ka bërë njërën ndër firmat më të mira në vend dhe më gjerë. Përmes produkteve tona, ne dëshirojmë që të ofrojmë lehtësi për klientët, duke siguruar kualitet dhe cilësi për pacientët e tyre. Gjithashtu ne ofrojmë trajnime cilësore dhe të avancuara për përdorimin dhe praktikat më të reja të produkteve dhe paisjeve stomatologjike.

Gjërat qe i ofrojmë

pexels-mm-dental-9062525
Paisje dentare
Ofrojmë paisjet më të reja dentare për klientët tanë.
Business people meeting in company storehouse
Shitje me shumicë
Ofrojmë shitje me shumicë të produkteve të ndryshme medicinale dhe stomatologjike.
A huge room for a warehouse. Creative. Huge parcels next to which specially equipped cars drive and deliver these orders. High quality 4k footage
Shitje me pakicë
Ofrojmë shitje me pakicë të produkteve të ndryshme medicinale dhe stomatologjike.
Medical Oxygen Concentrator is ready to use front of the emergency room at the hospital. Medical Device Individual portable oxygen cylinder to put gas for patients with respiratory disorders.
Servisim
Bëjmë servisimin e pajisjeve medicinale dhe stomatologjike
Professional oven with artificial jaw, baking enamel dentures at the laboratory
Trajnime
Ofrojmë trajnime cilësore dhe të avancuara për përdorimin dhe praktikat më të reja të produkteve dhe paisjeve stomatologjike.

Transformimi i Stomatologjisë me Zgjidhje Inovative

Ne jemi më shumë se thjesht një furnizues – jemi një katalizator për ndryshimin pozitiv në praktikën tuaj. Zgjidhjet tona inovative riformulojnë mënyrën si trajtohet stomatologjia. Përjetoni një udhëtim transformues me produkte të fundit të teknologjisë, të projektuara për të ngritur kujdesin ndaj pacientëve dhe efikasitetin e praktikës suaj. Eksploroni shkëlqimin, pranoni inovacionin dhe riformuloni stomatologjinë tuaj me ne.

95%
95% Norma e kënaqësisë

Në Neki Dent, ne mbajmë me krenari një normë kënaqësie prej 95%, një dëshmi e përkushtimit tonë për përsosmëri.

Rreth Nesh dhe Pajisjeve Dentare Tona

Me një pasion të thellë për teknologjinë dentare dhe angazhimin tonë ndaj ofrimit të pajisjeve me cilësi të lartë, jemi krenarë që kemi ndihmuar shumë praktika dhe profesionistë të fushës së stomatologjisë. Në këto vite të shërbimit, kemi kultivuar një rrjet të fortë të klientëve të besueshëm dhe kemi fituar njohjen për aftësinë tonë për të ofruar zgjidhje inovative dhe të avancuara. Vizitoni faqen tonë për të mësuar më shumë rreth historisë sonë, vlerave tona dhe misionit të cilin kemi për t’ju shërbyer në mënyrën më të mirë të mundshme.

 

Lajme dhe Evente

23Dec
23Dec
23Dec
23Dec
23Dec
23Dec