Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Data: Gusht,2018

Aspirasaliva euronda …

Paketë praktike që përmban 12 çanta ejektore të pështymës në 6 ngjyra, dy çanta në ngjyrë.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Apron PG30

Përzierja e 6 rrotullave të plagëve të pacientëve PG 30, një në ngjyrë.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Event nga specialist …

Specialisti i ortodontisë, Dr. Firas Hamzeh, që ka njohuri të avancuara në zgjidhjet digjitale ortodontike, me datën 29.09.2018 do të …

7 Gusht,2018
Lexo më shumë