Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Kategoria: E pa kategorizuar

Aspirator em40

Tipi universal i formuar për aspirator kirurgjik. Mund të sterilizohet në autoklavë në 134 ° C.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Aspirator em19

Monoart® EM19 Evo këshilla universale për aspiratorët kirurgjikarë rekomandohet për procedurat për të rriturit. Gripat ergonomike, jo-shqip bëjnë punën më …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Aspirasaliva euronda …

Paketë praktike që përmban 12 çanta ejektore të pështymës në 6 ngjyra, dy çanta në ngjyrë.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Apron PG30

Përzierja e 6 rrotullave të plagëve të pacientëve PG 30, një në ngjyrë.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë