Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Trajnimet

Event nga specialisti i ortodontisë- Dr. Firas Hamzeh

Specialisti i ortodontisë, Dr. Firas Hamzeh, që ka njohuri të …

7 Gusht,2018
Lexo më shumë