Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Euronda Monoart Kit lilla-2

10 Gusht,2018 E pa kategorizuar

Kit praktik që përmban 5 produkte të ndryshme të disponueshme për 500 pacientë: 500 Monoart® Towel Up !:
peshqir të disponueshëm me një paketim inovativ
500 Monoart® EM15 Ejectors e pështymës:
me cilësi të lartë, e disponueshme dhe elastike për nxjerrjen e pështymës
500 Monoart® Gota plastike (200 ml):
krijoni një atmosferë të gëzuar në praktikën tuaj
200 Mbrojtja Monoart® 3 Maska të fytyrës:
tre shtresa të mbrojtjes, me pëlhurë jo të endura me ujë dhe me absorbues plus një filtër grimce
160 Monoart® PG30 Mbathje (Rrotë me 80 kalata):
platforma që mbron plotësisht pacientët tuaj.

Komenti juaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arkiva

Gusht 2018

Kategoritë

bausch

bilkim

bonart

cerkamed

ck

cranberry

dmg

E pa kategorizuar

interdent

lascod

meisinger

msdi

occ

owandy

parmax

seayang

spident

swan

tor

wp