Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Data: Gusht,2018

OROCLEAN Dosing pump

Pompë dozimi me prodhim 20 ml për 1 litër, 2 dhe 2,5 litra shishe.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Oroclean splendid

Shtues pastrues detergjent për dezinfektimin e të gjitha llojeve të tekstileve në institucionet mjekësore ose publike.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Oroclean my artisto

Sanitizer Dispenser është një sapun me prekje dhe dezinfektues me dorë, ideale për përdorim në kujdesin shëndetësor.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Oroclean latex dorez …

Doreza shumë të hollë, të papërpunuara dhe pa pluhur.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Maska e fytyrës Oro …

Maskat e fytyrës kirurgjikale të përshtatshme për përdorim të vetëm.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

OROCID Tabaka shumë …

Për dezinfektimin e zhytjes së instrumenteve mjekësore.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

OROCID Multisept

Përqendrimi i aldehidit dhe pa fenol për dezinfektimin dhe pastrimin e instrumenteve kirurgjikale dhe dentare.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Oro clean plus

Koncentrat shumë efektiv për dezinfektimin dhe pastrimin e njësive thithëse.

10 Gusht,2018
Lexo më shumë