Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Data: Gusht,2018

Art E1

Zgjedhur nga shumë dentistë dhe veterinerë, Electron (ART-E1) Electrosurgery Unit është një pajisje e vetme e përdorur për prerjen dhe …

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Starter kit

Kapëse çeliku e çelikut me profil çelësash me kapacitet prej 4 tabakave të aluminit standarde. Nëse rrotullohet me 90 °, …

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Pajisjet, Makinerite dhe Aksesorët

Pajisjet, Makineritë dhe Aksesorët.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Seria qeramike Lab Crucible

Seria qeramike Lab Crucible

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Euronda e10

E10 është autoklava e fundit Euronda Class B. Një pompë më e fuqishme me vakuum dhe një cikël optimizues të …

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

E8 autoclaves

E8 e drejtë, me performancë të lartë dhe të përballueshme sjell të gjithë teknologjinë më të lartë të Eurondës për …

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Tela me vija në rrotull

Fleksibël, tela me dylli të lirë të tensionit në rul përdoret për të bërë kanale të nxehtë. Blu është e …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë

Modeli i Dyllit

Dylli i cilësisë së lartë për modelimin e kurorave dhe urave. Është e lehtë të aplikohet dhe të modelohet, të …

10 Gusht,2018
Lexo më shumë