Nekident
  • Orari: 09:00 - 17:00
    E Shtune dhe E diele - Mbyllur

  • E-mail:
    nekident.ks@gmail.com

  • Tel:
    044-157-372

Data: Gusht,2018

Tabela e vetme mekan …

Tabela e vetme mekanik 1.2m ana e sirtarit.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Torno me shpejtësi …

Torno me shpejtësi të lartë për prerjen e dhëmbëve.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Tabelë ordinance 1m

Tabelë ordinance 1m.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Tavoline e dyfishte …

Tavolinë e dyfishtë mekanike 1.8m.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Tabela e dyfishtë m …

Tabela e dyfishtë mekanike 1.6m.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Tabela mekanike klin …

Tabela mekanike klinike 1.4m.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Kompresues Alumini

Kompresues Alumini.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë

Copolla

Teknologjia me çelik inox për shtresë jo të deformueshme.

11 Gusht,2018
Lexo më shumë